divendres, 1 d’abril del 2011

El retorn dels Vampirs

                             Un dia de boira
Era aquells darrers dies de hivern i estàvem a la plaça tota la colla.  Aproximadament eren les 7 de la tarda. En aquell moment un dels nois va mirar cap al cel  i va veure que començava a baixar una boira. Un dels nois va comentar:
-          Nois esta baixant la boira!
Ells van dir:
-           dona igual?
En aquell moment la boira havia baixat i tothom que anava per al carrer del poble i tothom estava desorientat.
Al cap d’una estona una família va començar a dir que era estrany  que al poble estigués ple de boira. Tota la colla que va començar a caminar cadascun cap a la seva casa, van començar a sentir crits i van anar cap el lloc on es sentien. Van veure que no hi havia ningú, més tard van escoltar un altre crit.
Tots el amics van començar a tenir por perquè es pensaven que algú els estava fent una broma, però quan van anar cap el l’altre lloc que s’havia sentit els crits, van veure que al terra estava ple de sang.
Més tard quan la boira ja va marxar tothom del poble va sortir i va veure que al mig de la plaça estava ple de sang i que al centre hi havia quatre joves, els del poble van començar a culpar els quatre joves per la desaparició de una noia.
I la gent del poble va dir:
-           ¿ On està la noia?
-          No ho sabem.
Un senyor del poble va mirar cap a cel i va veure que hi havia una Dràcula i en els peus portava la pobre dona que estava morta.
La gent del poble es van espantar i van sortir corrents tots cap a la seva casa.
Durant als anys el poble va viure terroritzat i  quan arribaven els dies de boira tota la gent es quedava a casa.
Un dia va arribar un home i una dona que eren caça- vampirs. Aquella parella havia sentit parlar d’un vampir que espantava el poble i ells van decidir anar a caçar-lo.
Quan van arribar al poble van veure que tot estava ple de boira i quan al cap d’un temps  ja estava sortint el sol van veure  que no hi havia ningú al carrer.
El alcalde del poble va veure que hi havia una parella i els va preguntar.
-          (Alcalde)- Qui sou vosaltres i que esteu fent aquí
-          Som caça- vampirs i hem escoltat que aquí havia una Dràcula.
-          (Alcalde)- Qui sou?. No sé que es això.
-          Els caça-vampirs  som una organització des de fa anys que es va formar per salvar als éssers humans i  anem caçant totes les dràcules del món.
-          (Alcalde)- Si sou capaços de matar aquesta Dràcula us pagaré molt més de que us podeu imaginar.
I la parella va dir: - d’acord.
La parella va començar a preguntar tot al que va passar i la gent del poble els hi  va dir que el vampir només surt als dies de boira .
L’ alcalde els va preguntar si podien tenir sort i la noia que va desaparèixer amb el Dràcula estigués viva.?
Mai no els havien preguntat això i ells van dir: - Veurem al que podem fer!
Els caça vampirs es van instal·lar en el poble i al cap d’un temps van veure que la boira baixava  i ells van inventar un ninot que es semblava a l’ alcalde. El ninot portava un transmissor. La parella va sortir al mig de la plaça i el van deixar allà al mig.
La Dràcula va baixar directament cap a la parella, i més tard va veure un altre civil que estava tirat al terra i el va agafar i es va anar cap a la seva guarida.
Quan va passar tot, la gent del poble van sortir i li van preguntar ¿Ara què?.
I la parella els va dir ara al que farien es preparar-se per anar a matar-lo.
Mes tard la gent del poble van veure que els caçadors van treure tot el material que tenien en el seu Jeep. Van treure un radar que els marcava on hi era la Dràcula i es van posar en camí cap la guarida.
Van passar dies fins que van arribar a la guarida de la Dràcula i quan la van trobar van veure que hi havia tot d’ossos de la gent i per sort van veure viva la noia del poble i els va explica tot el que havia vist.
Més tard van veure a la Dràcula i sense pensar van saltar sobre ella i la van clavar un crucifix. Es van esperar fins que va desaparèixer de la guarida.
Els casa vampirs van portar la noia al poble i van rebre la seva recompensa i ho van celebrar durant tota la nit.            
  

  Fi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada